Békéshez tartozó tanyán bujkált - elfogták VIDEO!


Egy tanyán rejtőzködő körözött elítéltet fogtak el a rendőrök Békés vármegyében. Összesen 3 év szabadságvesztésre ítélte a bíróság, ez alól akart kibújni. Nem sikerült.

Bilincsben vittek egy férfit a Békés vármegyei rendőrök június 12-én délután Gyulára, a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A 37 éves elítélt rejtőzködött a hatóságok elől, egy ideje eltűnt kisújszállási bejelentett lakóhelyéről. A Szegedi Törvényszék és a Szolnoki Törvényszék is adott ki ellene elfogatóparancsot, mert két külön eljárásban összesen 3 év szabadságvesztésre ítélték.

A jogerős büntetéseket lopásért és hatóság félrevezetéséért kapta, azonban sem az 1 év 8 hónap, sem az 1 év 4 hónap letöltésére nem jelent meg a kijelölt időben és helyen.

A békéscsabai nyomozók olyan információhoz jutottak, hogy a férfi Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből Békésbe költözhetett, és a lakóhelyétől 75 kilométere, egy Békés városhoz tartozó tanyán bujkál. A vármegyei rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei körbevették a területet, és meg is találták, elfogták az elítéltet, aki most már rács mögött van.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!