A Wondairland is segít Levente gyógyulásában!


Bár a fesztiválokra az ember kikapcsolódni és szórakozni jár, a Wondairland szervezői egy újabb jótékonysági kezdeményezés mellé állnak!

Az élet nem csak a jó dolgokból áll.

Lázár Levente édesanyja küldött a Wondairland Fesztivál szervezőinek egy emailt, melyben ismertette kisfia történetét. Duchenne féle izomsorvadásos betegségben szenved, melyet 2 éves korában diagnosztizálták nála.

A betegség szépen lassan sorvasztja az izmokat. Levente 10 éves korára járóképtelenné válhat és a többit nem szeretném folytatni.

Ellenben van remény, egy rendkívül költséges génterápia az USA-ban, mely 1 milliárd 350 millió forintba kerül. Igen, jól olvasod. Horribilis összeg.

A fesztiválon mind három nap a bejárat után az információs sátorban kihelyezünk egy gyűjtődobozt és egy megállító táblát a Lenti fotóval Leventéről rajta az alapítványuk bankszámlájával.

Aki készpénzzel szeretne segíteni a gyűjtődobozba tudja bedobni a lányoknál az információs pultnál.

A szervezők bíznak benne, hogy a sok kicsi sokra megy alapon azért, hozzá tudnak a közönség segítségével tenni érdemleges volumenben a gyűjtéshez.

Leventét és családját pedig meghívták a vasárnap megrendezésre kerülő családi napra, hogy gyerekprogramjainkkal szerezzenek egy szuper napot a kisfiúnak!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!