Országos Serdülő Bajnokság - A békési úszók eredményei


Szegedi Szabolcs szakosztályvezető edző értékel.

A számunkra utolsó országos bajnokság is tartogatott meglepetéseket.

 

 Kedves Követők!

 

Kaposvár redezte meg LXVIII. Országos Serdülő Bajnokságot. Egyesületünket 2 versenyzőnk Norbi és Rebi képviselte. Kis Norbert egész héten parádézott, Metcalfe Rebecca szombaton mutatta meg tehetségét. 

 

Norbi fiatal serdülőként versenyezhetett, ami azt jelenti, hogy az egy évvel idősebbekkel is fel kellett vennie a versenyt. Norbival kimondottan a sprint számokra koncentráltunk, aminek meg is lett a várt eredménye. A négy nap során háromszor a délutáni “A” döntőben szerepelhetett a nyolc legjobb között (fiatalabbként). Sikerült majd minden számában megúsznia az egyéni csúcsait, ami a legfontosabb. Belgrád után nagyon szép teljesítményt tudott hozni a hét során.

Eredményei a 2008-2009 serdülő korosztályban kimagasló. Volt olyan versenyszáma, ahol korosztálya legjobb eredményét érte el.

 

Rebecca a 3-4 évvel idősebbekkel mérettette meg magát. A saját országos bajnokságon úszott eredménye ebben a korosztályban is előkelő. Meglestük mire képes 2 héttel a bajnoksága után az idősebbeknél. Délelőtti eredményével éppen kicsúszott a délutáni “A” döntőből, így a “B” döntőben 9. helyen a 4-es pályáról várta a délutánt.

 

Eredmények: 

Kis Norbi: 

-100 méter gyors: 7. hely

 -50 méter gyors: 5. hely 

-50 méter pillangó: 7. hely 

-100 méter pillangó: 13. hely 

 

 Metcalfe Rebecca: 

-100 méter pillangó: 10. hely 

 

Szuper eredmények ebben a korosztályban is! 

 

Nagyobb pihenő következik, aztán ismét Hajrá BÚKE!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


úszás eredmények