Most még kedvezményes a belépő ára a 27. Csabai Kolbászfesztiválra!


Békéscsaba izgatottan készül a 27. Csabai Kolbászfesztiválra, amelyet idén október 24-27. között rendeznek meg a CsabaParkban.

A fesztivál már megszokott, magas színvonalú programjai idén is rengeteg szórakozási lehetőséget kínálnak, érdemes tehát időben megvásárolni a jegyeket!

Miért érdemes elővételben jegyet vásárolni?

Az elővételes jegyek és bérletek vásárlásával számos előnyhöz juthatnak a látogatók. „Szeptember 24-ig a bérlet ára 13.900 Forint, míg ezt követően 15.900 Forintra emelkedik. A napijegyek jelenleg 6.950 Forintba kerülnek, de szeptember 24. után már 7.950 Forintért lesznek elérhetőek” – emelte ki Hégelyné Győrfi Ilona programigazgató. Az online elővételi jegyvásárlás nemcsak kedvezményes, hanem ezáltal a belépés is sokkal gördülékenyebb lesz, hiszen elkerülhetjük a sorban állást a helyszínen.

Az online vásárlást követően a jegyekhez kuponokat kapnak a látogatók, amelyekkel a helyszínen a belépésre jogosító karszalagot gyorsan és egyszerűen átvehetik.

Érdekes programok minden korosztálynak

Idén a fesztivál igazi zenei élményekkel készül! Október 24-án Szikora Róbert és az R-GO szórakoztatja a közönséget, míg október 27-én a fesztivál zárónapján T. Danny is fellép. Ne maradjon le Al Bano feledhetetlen koncertjéről sem október 25-én, de a fiatalok kedvence, a Bagossy Brothers Company október 26-án a színpadon lesz!

A fesztivál további különleges zenei programokat kínál, így a látogatók találkozhatnak VALMAR, Sterbinszky & Mynea, valamint DJ Guli fellépéseivel is. A programok minden korosztály számára kikapcsolódási lehetőséget kínálnak, a kicsiktől a felnőttekig.

A zenei programok mellett a hagyományőrző Nemzetközi Kolbászgyúró Verseny, a disznóvágás bemutatók és különféle családi programok színesítik a fesztivált.

Ne maradjon le, vegye meg jegyét elővételben, és élvezze a feledhetetlen zenei és gasztronómiai élményeket a 27. Csabai Kolbászfesztiválon!

További információkért és jegyvásárlásért látogasson el a fesztivál honlapjára!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!