Gasztronómiai és zenei élmények a 27. Csabai Kobászfesztiválon!


Ezeket nem érdemes kihagyni!

Az év legvártabb eseménye, a 27. Csabai Kolbászfesztivál nem csak a gasztronómiai élményekről szól – idén is elképesztő zenei programmal várják a fesztiválozókat!

Akár a retró klasszikusokért, akár a legújabb slágerekért rajongsz, itt mindenki megtalálja a kedvencét.

Al Bano – A világ legnagyobb olasz slágereivel

Október 25-én, pénteken az olasz zene legendája, Al Bano varázsolja el a közönséget. A Felicità és a többi ikonikus dal garantáltan mosolyt csal az arcokra. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy élőben hallgasd meg ezt a világhírű művészt, aki generációk kedvencévé vált!

Valmar – A fiatalok kedvencei a legnagyobb slágerekkel

Pénteken, október 25-én 19:30-kor a Valmar lép színpadra, és a fiatalos lendület garantáltan megmozgat mindenkit! Az ország egyik legdinamikusabb duója biztosítja, hogy az este folyamán ne ülj le egy percre sem. A friss, modern ütemek és a jól ismert slágerek egy igazán emlékezetes péntek estét hoznak el neked.

Disco s Hit Legends – Három DJ, egy felejthetetlen éjszaka!

Vasárnap, október 27-én este a Disco s Hit Legends veszi át az irányítást a színpadon, ahol három ikonikus DJ, Bárány, Hamvai és Junior pörgetik fel a bulit! Ha szereted a táncolós, pörgős ütemeket, akkor ezen az estén garantáltan nem maradsz egy helyben. A három DJ közösen gondoskodik arról, hogy az este egy igazi zenei utazássá váljon, tele lendületes mixekkel és örök slágerekkel.

T.Danny – A rap szerelmeseinek

Október 27-én, vasárnap 22 órakor a fesztivál színpadán T.Danny gondoskodik a lendületes ütemekről és az elképesztő rap flow-ról. Az egyik legnépszerűbb hazai előadó garantáltan felrázza a közönséget!

Horváth Tamás – Szenvedélyes dallamok

A vasárnapi program tetőpontját Horváth Tamás koncertje jelenti, aki szintén október 27-én lép színpadra. Tamás dalaiban keveredik a modern pop és a személyes érzelmi világ, így minden egyes szám egy újabb, érzelmekkel teli utazás lesz a közönség számára.

A 27. Csabai Kolbászfesztivál idén is emlékezetes pillanatokat tartogat, tele kiváló zenével és remek hangulattal. A finom ételek mellett a legjobb hazai és nemzetközi előadók is gondoskodnak róla, hogy mindenki megtalálja a kedvére való programot. Jegyvásárlással kapcsolatban keresse fel a Csabai Kolbászfesztivál hivatalos weboldalát.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!