Új-zélandi testvérek látogatása a Pünkösdi Cigánymissziónál


A napokban különleges látogatókat fogadott Durkó Albert misszióvezető, Gálné Erdész Orsolya koordinációs misszióvezető-helyettes és Draughn Réka nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgató, a Pünkösdi Cigánymisszióban.

Tóth Tibor és felesége, akik jelenleg Új-Zélandon élnek, elhívást kaptak arra, hogy Magyarországon segítsék az evangélium terjedését és a közösségek építését. A látogatásuk Ian Green, nemzetközileg elismert keresztény előadó és coach közvetítésével jött létre, aki hosszú évek óta segíti missziónk vezetőit és szolgálóit.

Tóth Tiborék találkozása Durkó Albert misszióvezetővel különösen áldott alkalom volt, hiszen szívük sok helyen együtt dobbant a misszió céljaival és látásával. A látogatás során a házaspár részletes betekintést nyert a misszió sokrétű munkájába, és a helyi iskolát is meglátogatták, hiszen Tibor és felesége tanár, így különösen érdeklődtek az oktatási misszió iránt.

A látogatás nem csupán bátorító volt mindkét fél számára, de felvetette egy jövőbeni együttműködés lehetőségét is.  Kívánjuk, hogy ez a kapcsolat tovább mélyüljön, és még több áldást hozzon a missziónk életébe, valamint azokéba, akikhez eljut az evangélium.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!