A 4 napos gasztronómiai esemény minden várakozást felülmúlt. Ásós Géza, a vendéglő tulajdonosa hírportálunknak elmondta: mindhárom egységükben hatalmas volt az érdeklődés, sok esetben a vendégeknek várniuk kellett a szabad asztalokra.
A klasszikus disznótoros ételek – hurka, kolbász, pecsenye és a házias köretek – nemcsak a helyieket vonzották, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek vendégek, hogy megkóstolják a Kira Vendéglő ízeit.
A sikerre való tekintettel Géza már most bejelentette: lesz folytatás, méghozzá disznótoros nap formájában. Addig sem maradnak program nélkül az ínyencek – már a most következő hétvégén a korlátlan étkezés mellett Halas nap lesz, ahol halas finomságokat kínálnak, a halászlétől és haltepertőtől kezdve egészen a különböző sült halakig.
Közben gőzerővel zajlanak az előkészületek a Kira új egységének megnyitására is, amely Gyulán, a Tescoban várja majd a vendégeket. A nyitás pontos időpontjáról hamarosan beszámolunk.
(X) Reklám
Kövesd a BékésMátrixot a
Facebook-on
a legfrissebb békési információkért!