Ízutazásra fel – Hungarikumok Éjszakája a Da Tommaso-ban!


Ha készen állsz egy kivételes gasztronómiai élményre, most itt a pillanat. A Da Tommaso Pizzériában olyan estére hívunk, ahol Magyarország legkülönlegesebb ízei kerülnek reflektorfénybe – modern köntösben, prémium párlatokkal kísérve.

A vacsoraest házigazdája Kozák Zsolt, aki a hazai alapanyagokból újragondolt, művészi fogásokat alkot, az estet pedig magasabb szintre emeli Fabulya Attila, okleveles pálinkabíráló exkluzív pálinkaválogatása. Minden tétel gondosan összeállított kísérője a menüsornak.

Helyszín:
Da Tommaso Pizzéria – Békés, Tátra utca 5.

A program különlegességei:
• Négy fogásból álló prémium vacsora
• Szakértői pálinkakóstoló különleges tételekkel
• Magyar hangulat, kulináris meglepetések és egyedi élmények

Információ és foglalás:
Békés, Tátra utca 5
+36 70 605 0210

Az est mesterei:
Kozák Zsolt – a modern magyar konyha alkotója
Fabulya Attila – a pálinkák szakavatott bírája
• A Da Tommaso csapata – akik garantálják a vendéglátás élményét

A férőhelyek korlátozott száma miatt a foglalás erősen ajánlott.
Ez az este csak egyszeri alkalom – ahol a hungarikumok életre kelnek, és minden falat egy új történetet mesél.

Foglalj most, és légy részese egy felejthetetlen ízutazásnak!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!