Ha készen állsz egy kivételes gasztronómiai élményre, most itt a pillanat. A Da Tommaso Pizzériában olyan estére hívunk, ahol Magyarország legkülönlegesebb ízei kerülnek reflektorfénybe – modern köntösben, prémium párlatokkal kísérve.
A vacsoraest házigazdája Kozák Zsolt, aki a hazai alapanyagokból újragondolt, művészi fogásokat alkot, az estet pedig magasabb szintre emeli Fabulya Attila, okleveles pálinkabíráló exkluzív pálinkaválogatása. Minden tétel gondosan összeállított kísérője a menüsornak.
Helyszín: Da Tommaso Pizzéria – Békés, Tátra utca 5.
A program különlegességei: • Négy fogásból álló prémium vacsora • Szakértői pálinkakóstoló különleges tételekkel • Magyar hangulat, kulináris meglepetések és egyedi élmények
Információ és foglalás: Békés, Tátra utca 5 +36 70 605 0210
Az est mesterei: • Kozák Zsolt – a modern magyar konyha alkotója • Fabulya Attila – a pálinkák szakavatott bírája • A Da Tommaso csapata – akik garantálják a vendéglátás élményét
A férőhelyek korlátozott száma miatt a foglalás erősen ajánlott. Ez az este csak egyszeri alkalom – ahol a hungarikumok életre kelnek, és minden falat egy új történetet mesél.
Foglalj most, és légy részese egy felejthetetlen ízutazásnak!
(X) Reklám
Kövesd a BékésMátrixot a
Facebook-on
a legfrissebb békési információkért!