Átépítjük a Békés Mátrixot!


Megjelent: 2009 November 8. ( Vasárnap ) 16:01
Módosítva: 2009 November 20. ( Péntek ) 21:09
Szombaton indult az a közel 1 hónapos munka, amely alatt fokozatosan újból építjük az egész webportált. Az oldal közben folyamatosan üzemel-de hamarosan új fejezet kezdődik az életében!

Egyszerűen kinőttük! Így lehetne talán legrövidebben összefoglalni, miért is kezdtünk bele szombat reggel az oldal teljes és fokozatos átépítésébe.

Ez már egy 6.0-ás verzió lesz, de a lényeges különbség most nem a design cserében mutatkozik meg -bár itt ott az is változik majd, hanem abban hogy a 6.0-ás Békés Mátrix egy intelligens, szemantikus webportál motort kap, amely még több tartalmat és összefüggést lesz képes kezelni, olyan felhasználói élményt nyújtva, amire eddig megyei viszonylatban még nem volt példa. Sokkal több adat, sokkal több új szolgáltatás - egyszerűen még szórakoztatóbb és még sokoldalúbb lesz az új Békés Mátrix webportál.

A Békési Képek és Videók részleg, továbbá az online önkiszolgálós apróhirdetés sikere arra sarkal minket, hogy még több felhasználói lehetőséget adjunk olvasóink kezébe. Már ma is észlelhettétek, hogy egyes tartalomrészek le lettek zárva - pl fórum, blog - azonban ezek természetesen megmaradnak. A fejlesztés további menetéről folyamatosan beszámolunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!