Surman Box Club szép sikere!


Megjelent: 2007 Március 21. ( Szerda ) 10:03
Módosítva: 2016 Augusztus 10. ( Szerda ) 10:03
Surman Zoltán, a Surman Box Club vezetoje küldött tudósítást:



100%-os Surman Box Club a "Pofonok Partiján"

2007. március 17-én (szombaton) Kiskunfélegyházán ismét megrendezése került a "Pofonparti" elnevezésu ökölvívó gála, amely gálán 6 egyesület 18 párosa lépett a kötelek közé.

Egyesületünk 4 versenyzovel képviseltette magát.

A Pofon partik keretében egyre népszerubb gyermek korcsoportban mutathatta meg magát elso alkalommal Ifj. Surman Zoltán, aki élete elso mérkozésén a hodmezovásárhelyi Molnár Sándorral állt szemben a 28kg-os súlycsoporban. Magabiztos, szép, tudatos ökölvívást bemutatva egyhangú pontozással gyozte le ellenfelét és vívta ki a közönség tetszését, és tapsát. Zolit, több a helyszinen jelenlevo szakember is elismero dicséretben részesitette. Következo versenyzonk a szeghalmi születésu Boros Zsolt volt, aki ez év januárjában történo sajnálatos balesetét követoen most húzott újra kesztyut. Boros egyébként a tavalyi év serdülo országos bajnokságon 3. helyezést ért el a 41,5kg-os súlycsoportban. Most a 48kg-osok között probált szerencsét. Zsolton szinte megsem látszott a több hónapos kihagyás, mivel határozot és fegyelmezett ökölvívással, egyhangú pontozással gyozte le a hazai pálya elonyét is élvezo kiskunfélegyházi Bódi Ferencet. Ezt követoen ómai József következett, aki szintén a tavaji év serdülo bajnokságán 3. helyezést ért el. József a 68kg-os súlycsoportban indúlt,de mivel nem volt korcsoportjában megfelelo ellenfél, ezért bízva Józsi felkészültségében és tudásában engedélyeztem, hogy egy nállánál idosebb junior korba lépo fiúval mérje össze tudását. József rászolgált a bizalmamra, olyannyira, hogy a kiskunfélegyházi Fülöp Józsefet a 3. menetben kiütéssel gyozte le. Kis csapatunkból utolsóként Veres István lépett a kötelek közé, aki Józsihoz hasonlóan Kadet versenyzo létére a 80kg-os súlycsoportban egy junior korú versenyzot (Joó András Kiskunhalas) gyozött le, akinek az edzoje a 2. menetben dobta be a törölközot, és így vetve véget a halasi versenyzo számára kilátástalannak látszodó mérkozésnek.

Úgy látom versenyzoim kitünoen, az elvárásoknak megfeleloen fejlodnek és ez a mérkzés megfelelo állomás és felméro volt az április 12-15 között Móron zajló Utánpotlás Olimpia elott.

Az Utánpótlás Olimpián Boros Zsolt (48kg), és Római József (68kg) a serdülo, míg Veres István (80kg) a kadett korcsoportban fog a kötelek közé lépni.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!