A legfrissebb békési közgyűlési hírek:


Megjelent: 2007 Március 31. ( Szombat ) 10:33
Módosítva: 2016 Augusztus 10. ( Szerda ) 10:33
A legfrissebb közgyűlési hírek:



Továbbra is Békés Megyei Önkormányzat muködteti majd az Egységes Gyógypedagógiai Intézményt (korábbi 4. iskola), a Farkas Gyula Mezogazdasági Ipari Szakképzo Intézet, Gimnázium és Kollégiumot, a Németh László Kollégiumot és a Hajnal István Idosek Otthonát. A békési képviselo-testület legutóbbi ülésén döntött arról, hogy egyik intézmény fenntartását sem kívánja felvállalni.

Ladányi Zoltán alezredes számolt be a Békési Rendorkapitányság tavalyi munkájáról a békési képviselo-testület legutóbbi ülésén. Városunkban tavaly 353 buncselekmény vált ismerté. Békés ezzel együtt is az egyik legbiztonságosabb megyei településnek számít, míg a kapitányság ugyancsak az egyik legjobb a rendorségek között.

A képviselo-testület rendeletet alkotott a város temetoirol.

Miután a napokban lejár a bírósági ülnökök mandátuma, a képviselo-testület megválasztotta a Békési Városi Bróság ülnökeit a következo négy évre. A jövoben is hatan segítik majd az ítélkezést.

A képviselo-testület döntött a városban muködo civil szervezetek idei támogatásának mértékérol is. A célra az önkormányzat 4 millió 425 ezer forintot különített el.

A képviselo-testület kinyilvánította, hogy testvérvárosi szerzodést kíván kötni a szerbiai Magyarittabével.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!