Friss Rendőrségi Hírek


Megjelent: 2007 Május 26. ( Szombat ) 12:54
Módosítva: 2016 Augusztus 10. ( Szerda ) 12:54
Eljárás indult ismeretlen tettesek ellen, akik 2007. május közepén egy békési lakótömb belso udvaráról lezárt BMX kerékpárt tulajdonítottak el.

Az eljárás során a buncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetok kiléte – három békési (1 gyermekkorú és 2 fiatalkorú) lakos - megállapítást nyert.

Az eltulajdonított kerékpár az elkövetoknél lefoglalásra került.


Ismeretlen tettes ellen indult eljárás, aki 2007. május 23-án egy békési gazdasági társaság telephelyén hamis okiratokkal szándékozott pénzt felvenni.

A bejelentést követoen az intézkedo rendorök a Kft. telephelyén elfogták a buncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – békési lakos – elkövetot, ellene csalás kísérlete miatt indult eljárás.

Az adatgyujtések során további buntársak – egy békési és egy muronyi – elkövetok személye jutott a hatóság tudomására.

2007. május 7-én egy békési lakos arról tett bejelentést, hogy ismeretlen személy ot megtévesztve lakásába bejutott és a figyelmét kijátszva 80.000.-Ft készpénzt tulajdonított el.

A Békési Rendorkapitányság nyomozói elfogtak egy kunszentmártoni lakost, aki már volt büntetve hasonló cselekményekért és akiben a sértett felismerte az elkövetéssel számításba veheto személyt.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!