BSZSK - Kosaras eredmények


Megjelent: 2007 Április 30. ( Hétfő ) 12:26
Módosítva: 2016 Augusztus 10. ( Szerda ) 12:26
III. korcsoportos fiú diákolimpiai dönto



Mezoberény

A Békés Városi Karacs Teréz Általános Iskola csapata a Mezoberény és a Békéscsabai Petofi Általános Iskola mögött bronzérmet szerzett az április 24-én rendezett mezoberényi dönton.


III. korcsoportos leány diákolimpiai dönto

Békés


Az 5-6. osztályos leányok megyei döntojén a Mezoberény, a Szarvas és a Békés Városi Karacs Teréz Általános Iskola csapatai vettek részt.

Az elso mérkozésen a békési lányok magabiztos 40.0 arányú gyozelmet arattak az egykor utánpótlásáról híres szarvasiak ellen. A második meccs a berényi lányok 43-2 arányú gyozelmét hozta a Szarvas ellen. A Békés-Mezoberény találkozón nagyon megilletodve játszottak a hazaiak a jobb játékerot képviselo Mezoberény ellen.

A végeredmény:

1.Mezoberény

2. Békés

3. Szarvas

A Mezoberény ezzel az országos elodöntobe jutott, a békésiek pedig egy elodöntovel bekerülhetnek az ország legjobb 28 csapata közé.

Reméljük, hogy sikerül kivívni az országos elodöntot, hasonlóan az egyházi iskola IV. korcsoportos csapatához.

NBII-es bajnoki mérkozés a rájátszásban az 1-4. helyért

Bronzérmes a Békési SZSK!

Békési SZSK-2F-SZEDEÁK 71-90 (17-24,16-20,16-24,22-22)

Jv: Szugyiczki, Szalontay

100 nézo

Békés: Baukó(28/18),Madaras(18/3),Bányai(5/3),Oláh(4),Takács(2) Csere:Dobi(2),Szalay(3),Beregi(7),Horváth(2),Nagy Z.(-), Bondár (-),Balog

Edzo: Balog Vilmos

A rutinos, több volt NBI-es játékossal felálló Szeged gyozött a Békéssel szemben. Ezen az estén nagyon gyenge dobóteljesítményt nyújtott a hazai csapat. Valószínuleg a mérkozés tétje, az ezüstérem megszerzésének lehetosége nyomasztotta békési fiúkat, akik a harmadik hely megszerzésével már teljesítették az év eleji célkituzésüket.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kosárlabda