Békési SZSK - Békés Mátrix Kupa!


Megjelent: 2007 Október 22. ( Hétfő ) 16:27
Módosítva: 2016 Július 16. ( Szombat ) 16:27
Gyenge játék




Kiskunfélegyháza-Békési SZSK 74-63 (17-13,11-11,31-17,15-22) Jv:Budai, Lázár 50 nézo Békés:Baukó(3/3),Beregi(30/3), Oláh(3/3),Korcsog(-), Madaras(8) Csere:Varga(9), Szalay(4), Takács(6),Nagy Á.(-),Bányai(-), Nagy Z.(-), Dobi(-) Edzo:Balog Vilmos

Gyönyöru új csarnok fogadta a csapatot Félegyházán, 1500 fos nézotér, remek kiszolgáló helyiségek... De a két csapat nem tudott a környezethez illo teljesítménnyel kirukkolni, alacsony színvonalú mérkozésen a gyozelmet jobban akaró hazaiak nyertek.
A mérkozés elso félidejében kevés kosár esett mindkét oldalon, de ez nem a remek védekezések eredménye volt,hanem a kimondottan gyenge dobóteljesítményé , a sok hibáé.
Sajnos Baukó Feri sérülése az elso negyedben kiújult, s még a 2. szakaszt végigszenvedte a pályán, de nem tudta a tole megszokott játékot nyújtani. A 3. negyedtol nem is tudta folytatni.Kiválása dönto volt a mérkozésen, a 2. félidot 12- 0 -val kezdtük, a hazaiak 19 pontra is elhúztak. Oláh Zsolti korai kipontozódása is súlyosan érintette a csapatot. Az utolsó negyedben egész pályás letámadásra tértünk át, s ezzel fel tudtunk zárkózni(0-14-es szakasz). Két perccel a vége elott 4 pontos hazai vezetést mutatott az eredményjelzo.
De nem volt a csapatban több ero a fordításhoz..Az ellenfél viszont pontosan dobta a büntetoit, így a különbség a végére ismét nagyobb lett. Egy pozitívuma volt ennek az egyébként gyenge meccsnek, hogy vesztett állásból fel tudtunk állni, felzárkóztunk, nyilttá tettük a meccs végét.
Legközelebb november 3- án szombaton lép pályára a csapat Békéscsabán. A gyozelemhez ennél sokkal jobb teljesítményre lesz szükség.


Békés Mátrix Városi Kosárlabda Bajnokság
Lezárult a nevezési idoszak. Hat csapat nevezett a bajnokságra. A békési középiskolák csapatai mellett a BSZSK fiataljai, a Békéscsabai Foiskola, a Gyulai Color KC fiataljai és a békési pedagógusokból álló Öregfiúk csapat részvételével október 29-én hétfo este 18.00 órától indul a bajnokság.

Kosárlabda játékvezetoi tanfolyamot szerveznek Mezoberényben az oszi szünetben október 29-31. között. Jelentkezni a helyszínen is lehet, bovebb információk a Békési SZSK honlapján.
Eloadók, a anfolyam vezetoi Bodnár Péter FIBA-játékvezeto, Bacsfay Gyula és Iványi László.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kosárlabda