BSZSK - Gyergyószentmiklós meccs


Megjelent: 2007 November 4. ( Vasárnap ) 17:34
Módosítva: 2016 Július 13. ( Szerda ) 17:34
Október 26-án pénteken villámlátogatást tett Békésen a gyergyói utánpótlás csapat. Nagykorösre, a Pityke kupára utaztak, s közben betértek hozzánk is egy meccs erejéig.

A hosszú utazás fáradalmai meglátszottak a gyergyói fiúkon, mert az elso negyedben alig dobtak kosarat, az elso pontjukat a 9. percben szerezték. Ezután Kercsó edzonek sikerült felráznia valamelyest fiait, felzárkóztak, majd a vezetést is átvették. Izgalmas utolsó negyed alakult ki, ahol az utolsó másodpercekben dolt el a gyozelem. 9 másodperccel a vége elott 1 ponttal vezetett a vendégcsapat. Ekkor büntetodobáshoz jutottunk. Mindketto kimaradt, de a lepattanóból kosarat szereztünk. 1 pont ide. A fiúk azonban korán örültek a kosár után, elfeledkeztek a védekezésrol, késve reagáltak. Ennek eredménye egy fölösleges fault lett az ellenfél egyik legjobbjával szemben. Két bünteto 3 másodperccel a vége elott. A gyergyói fiú mindkettot biztos kézzel bedobta, 1 pont oda. S a hátralévo ido már kevés volt a csapatunk számára eredményes támadás vezetéséhez, így ez maradt a végeredmény.

Viszont izgalmas, jó mérkozést játszottunk szép számú lelkes közönségünk elott. A Karacsban szerintem minden gyermek számára öröm pályára lépni, hiszen olyan buzdításban van részük, ami felejthetetlen élményt jelent.

Békés-Gyergyószentmiklós 58-59 (11-4, 7-21,16-20,24-14)

Jv: Oláh

80 nézo

Békés: Haraszti(12),Szöllosi(1),Szabó Alex(16),Vári(11),Vámos L.(10)Csere: Kertes(4),Kocsor(2),D.Nagy(2),Vámos B.(-), Szabó András(-),Garbár(-) Edzo: Balog Vilmos

Sajnos sérülés és betegség miatt hiányzott a csapatból Molnár Tomi és Hortobágyi Viktor.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kosárlabda