Békés legnagyobb nyugdíjas egyesületének évzárója


Békés legnagyobb nyugdíjas egyesülete a Békés Város Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete 2007. november 17-én nagyszabású évzáró ebédet rendezett, nyugdíjas találkozóval egybekötve, a békési Dübögő Étteremben.

A rendezvényen 201 fő vett részt. Ebéd előtt Balázs Imre elnök köszöntötte a résztvevőket:

kiemelten Erdős Norbert urat, Békés és térsége országgyűlési képviselőjét, a város alpolgármesterét;
Laukó Andrást a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Békési Helyi Csoportjának elnökét és kedves feleségét;
a Kamuti Nyugdíjas klub vezetőjét, Raffai Györgynét, és tagjait;
a muronyi "Ezüst Évek" Nyugdíjas Klub vezetőjét, Jenei Andrásnét, és tagjait;
a bélmegyeri Rózsa Klub vezetőjét, Varga Erzsébetet, és tagjait;
a Békési Nyugdíjas Kosárfonók Klubjának elnökét, Kovács Sándort, és kedves feleségét, valamint tagjait;
valamint köszöntötte az érdekvédelmi egyesület valamennyi tagját. Továbbiakban nagy szeretettel köszöntötte a házigazdákat, Czira László és Zsíros László tulajdonosokat, akiknek köszönhették, hogy ott lehettek a csodálatosan szép, elegáns étteremben. Kiemelte, hogy mint Békésiek legyünk büszkék a létesítményre, amihez hasonló színvonalú nincs a környéken. Kérte a tagságot, hogy vigyék el az étterem hírnevét a környezetüknek, baráti társaságuknak. Balázs Imre: "Legyünk mi a reklámhordozók, ezzel is kifejezve a hálánkat, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy itt lehetünk." Balázs Imre elmondta azt is, hogy személy szerint ő maga ragaszkodott hozzá, hogy a Dübögő Étteremben rendezzék meg az ebédet, gondolva arra, hogy nagyon sokaknak, nem adatik meg, hogy belülről megcsodálják ezt a gyönyörű éttermet. Olyan nagy taglétszámmal rendelkeznek, hogy egy ilyen nagy rendezvényre sem tudnak mindenkinek helyet biztosítani. Talán az lenne a megoldás, ha a Sport Sörözőben is terítenének, azonban sértődés nélkül ki ült volna oda át!

Felhívta a jelenlévők figyelmét arra, hogy szilveszteri rendezvényt rendeznek a Nyugdíjas Házban, amelyre várják a baráti társaságok jelentkezését. Utoljára szeretettel köszöntötte Petneházi Gézát, aki a jó hangulatról gondoskodott. Köszöntötte azokat, akik a napokban ünnepelték vagy ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat. Végezetül nagyon jó egészséget, szeretetet, boldogságot az ebédhez pedig jó étvágyat, valamint jó szórakozást kívánt.

A rendezvény kiváló hangulatban egészen késő estig tartott. Az idősebb korosztály megmutatta a fiataloknak, hogyan kell kulturáltan szórakozni.


A vezetőség nevében B. I.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!