Gyilkosság Békésen!


Megjelent: 2007 November 25. ( Vasárnap ) 14:58
Módosítva: 2016 Július 14. ( Csütörtök ) 14:58

Emberölés Békésen

Pénzt akart szerezni, ezért szúrt meg egy nőt egy 48 éves férfi szombaton (2007. november 24-én) este Békésen. Az asszony a helyszínen életét vesztette. Támadóját a rendőrök elfogták, és emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.

A Békési Rendőrkapitányság járőrei szombaton fél 7 után adatgyűjtés végeztek az egyik helyi sörözőben. A Kölcsey utcában működő vendéglátóhelyre azért mentek be, mert szombaton késő délután Békésen bántalmaztak egy férfit. A megtámadott ember a Malomasszony kertben traktorjával szántott, amikor valaki fejen ütötte egy baltával. A férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Miközben a rendőrök erről az esetről többeket megkérdeztek, egy férfi a söröző elé hívta ki az egyik rendőrt, és szólt neki, hogy a közelben, a Kölcsey utca és a Csabai út kereszteződésénél fekszik egy vérző nő. A rendőr azonnal orvost és mentőt hívott hozzá, de az asszonyon már nem tudtak segíteni. Belehalt sérüléseibe.

Az egyenruhások ekkor visszamentek a sörözőbe, ahová még ottlétük alatt ment be egy helyi férfi, akire egy november 17-ei eset kapcsán emlékeztek. B. Sándor akkor egy késsel okozott súlyos sérülést egy férfinek. A rendőrök kivezették a kocsmából, és kérdőre vonták. Elmondta, hogy a nőt ő támadta le és szúrta meg azért, hogy elvegye a pénzét. Alkoholt és cigarettát akart venni. A 48 éves békési férfit a rendőrök bilincsben vitték a Békési Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

B. Sándor ellen emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előre láthatóan több, köztük elmeszakértő bevonásával folytatja majd a nyomozást, és előterjesztést tesznek az ügyészségen a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!