Néhány pontos vereség Szentesen BSZSK


Szentesi KK - Békési SZSK 85-81 (17-24,21-19,32-14,15-24)
Jv:Varga, Vadász
50 néző
Békés: BAUKÓ(26/24),Madaras(6),KORCSOG(16/3),VARGA(12),Oláh(2) Csere: Beregi(5/3),SZALAY(5/3),TAKÁCS(9), Nagy Á., Horváth, Bányai, Bodnár Edző:Balog Vilmos
A békési összecsapás feszült hangulatú, kemény csata volt, így a szombat esti találkozóra mindkét csapat fokozottan készült. A tét is nagy volt: ha nyerünk, nagy lépést teszünk a legjobb négy közé kerülésért, a Szentes viszont leszakadt volna a középmezőnytől.
A várakozásnak megfelelően férfias, kemény, színvonalas mérkőzést játszott a két csapat, amely fordulatokban is bővelkedett.
Az első negyedben egy 11-0-ás sorozattal sikerült ellépni a házigazdáktól, a második negyedben is tovább folytatódott a jó játékunk, tudtunk gyors indításokból kosarakat szerezni, és a centereink is jól teljesítettek. Sajnos a negyed végén az utolsó másodpercben figyelmetlenségből kaptunk egy hárompontos kosarat, így csak 5 pontos előnnyel mentünk pihenni.
A harmadik negyed a szentesi csapaté volt, legjobbjuk, a korábban Hódmezővásárhelyen NBI A- ban szereplő Czibere megszórta magát , átvettk a vezetést, sőt 13 pontos előnyt szereztek. Az utolsó negyed ismét a miénk volt, fokozatosan felzárkóztunk, a 8. perben a vezetés is megvolt. Az utolsó két perc izgalmasan alakult, a szentesi csapat dobott pontosabban a végjátékban, így sikerült megszerezniük a győzelmet.
A békési csapat jól kosárlabdázott ezen az estén, többen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kosárlabda