Halott a Körösben Békésnél!


Egy férfi holttestet találtak hétfõn délután Békés külterületén, a Kettõs Körös vizében. A rendõrséget háromnegyed 4 körül egy férfi értesítette, és elmondta, hogy a Vésztõ felé vezetõ úton lévõ hídtól a folyó folyási irányába kb. 500 méterre látja az élettelen embert. Kiemelték a vízbõl, és a helyszíni szemle során kiderült, hogy a férfit tavaly november óta a családja és a rendõrség is keresi, mert eltûnt otthonról. A helyszíni vizsgálatot végzõ orvos a bûncselekmény gyanúját kizárta. A férfi nagy valószínûséggel vízbe fulladt.

Betörtek egy házba a hétvégén Újkígyóson. A tulajdonos hétfõn reggel vette észre, hogy valaki berúgta a családi ház ajtaját, és a házból ékszereket vitt el összesen kb. 65 ezer forint értékben. A rongálással pedig kb. 20 ezer forint kárt okozott a házban lakóknak.

A Mezõkovácsházi Rendõrkapitányság hétfõn õrizetbe vett egy 31 éves battonyai nõt. Az asszony ellen a Békés Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási csoportja adott ki elfogatóparancsot kiskorú veszélyeztetése bûntett miatt. A nõt a rendõrök Gyulára, a Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!