6. KÉSZ Bál


Szombaton volt a Keresztény Értelmiségiek Szövetség Békési Szervezetének 6. Jótékonysági Farsangi Bálja a békési Dr Hepp Ferenc tagiskola tornatermében.

A város szokásos báli szezonjának legszínvonalasabb rendezvényén több mint háromszáz vendég vett részt, a bál fővédnöke Dr Tóth József Békés Város díszpolgára és Dr Galgóczy Gábor a KÉSZ országos alelnöke voltak.

A műsort a hagyományos palotás nyitotta meg, de láthattunk keringőt és vérpezsdítő jive-ot is. Az est díszvendége Tarján Pál operaénekes volt.A zenét a Bibuci szolgáltatta, míg a svédasztalos hideg és meleg ételeket a Gyula - Gasztro Party Service szállította.

Nagy sikere volt a hagyományos képző-és iparművészeti, valamint pálinka - és borárverésnek is, mintagogy a tombolán is számos értékes alkotást lehetett megnyerni.

Meghívott vendégként a Békés Tv, és a Békés Mátrix csapata is jelen volt az eseményen, így a KÉSZ báljáról készített 200db fotót galériánkban, az ott forgatott videót pedig a hét folyamán a Mátrix Multiplexben lehet majd megtekinteni!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!