A Békési Cukorbetegek Életmód közh. Egyesületének Közgyûlése


Békési Cukorbetegek Életmód közhasznú Egyesületének Közgyûlése

2008. január 18-án a Békési Civil Szervezetek Házában

Balogh Imre az egyesület elnöke felkérte Szûcs Gábornét, hogy vezesse le a közgyûlést. Szûcs Gáborné ismertette a napirendi pontokat.

Az elnök úr beszámolt a 2007 tevékenységeirõl és ezt követõen folytatódott a beszámolók sora. 2008-as évben is olyan programokat állítottak össze a vezetõség a tagokkal együtt , ami a betegségükhöz nagy segítséget nyújtanak. Olyan elõadókat hívnak meg akik maximálisan naprakészek a témában és friss információkkal rendelkeznek. A vezetõség célja minél több cukorbetegségben szenvedõnek segítene ha õk is igényt tartanának rá.

Ehhez az kellene, hogy mindenki felvállalná és nem szégyellné a betegségét, mert így nem juthat olyan információhoz, amit csak az egyesület klubfogadásain hallhat és tapasztalhat.

A háziorvosoknak nincs arra idejük, hogy minden kérdésünkre válaszoljon a rendelõben ezért õk küldik az egyesülethez a cukorbetegeket.

A vezetõség felkérte a tagokat, hogy ismerõsei körében ha van ilyen beteg hozza el magával és mutassa be az egyesületet és annak programjait. Ezek után kötetlen beszélgetés keretein belül egy ebéddel zárult a közgyûlés.




Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!