DJ Tehetségkutató bajnokság a Luxfunk Rádióban


DJ tehetségkutató a Luxfunk Radióban! Jelentkezz Te is!

A Luxfunk Radio Magyarország elsõ, csak fekete zenéket játszó internetes rádiója, a Békés Mátrix egyik kommunikációs partnere!
Ezen az adón az elmúlt három évtized legjobb funky, rap és soul slágerei hallhatók a nap 24 órájában, szöveg nélkül. 04-22 óráig a világ legdögösebb funky és rap "alapmûvei" dübörögnek, 22-04 óráig a Luxfunk Love-ban a legszenvedélyesebb soul és r'n'b muzsikákkal kívánják biztosítani a romantikus estékhez, intim együttlétekhez elengedhetetlen háttérhangulatot. A hajnal 4-8-ig tartó mûsorsávban hallható Luxfunk Jammin’-ben pedig acid jazz-es, jazzfunk-os vonallal segítik elõ a kellemes ébredést...

A Luxfunk Radio most országszerte bemutatkozási lehetõséget is biztosít azoknak a DJk-nek, akik a rádió zenei profiljába illõ stílusokban mûködnek.
Péntek és szombat esténként ugyanis DJ mixeket tûz majd mûsorára a csatorna, ahová eddig nem ismert DJék mixeit is szeretettel várják, max 60-80 percben, mp3 formátumban, minimum 160kb/s tömörítésben. A mixfeltöltési szándékot az info&luxfunkradio.com email címen kell jelezni, ahol megadják az ftp csatlakozás adatait.
A mixeket és azok készítõit a rádió egy héttel a bemutatás elõtt kezdi promózni, illetve a DJ-rõl képet és rövid információt is közölnek oldalukon.
Tehát ha otthon mixelsz ezekben a stílusokban, keresd a kapcsolatot a Luxfunkkal (az oldal a Mátrix fõoldaláról nyílik) és küldd be a mixed!

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!