FOTÓ ÉS VIDEÓ PÁLYÁZAT AMATÕRÖKNEK!


A BELVÁROS - AHOGY ÉN LÁTOM!

Fotózzátok vagy filmezzétek le a következõ két hétben saját elgondolásotok szerint a békési belvárost, akár szokatlan szögbõl, akár különleges beállításból, akár éjjel, akár nappal, akár esõben akár napsütésben - rátok van bízva!

Május 28-ig kérünk minimum 10 színes képet, (lehet sokkal több is) lehetõleg digitális formátumban, emailben vagy CDre kiírva, névvel, címmel, telefonszámmal, géptípus megjelölésével. Csak ezen idõ alatt készített képek számítanak, korábbi képekkel nem lehet nevezni!

Filmnél DVDén vagy MINI DV kazettán kérjük eljuttatni a maximum 10 perc hosszúságú, tetszés szerint elkészített (vágott, akár zenésített, kommentáros) anyagot

CSAK KÉPEKNÉL : Ha emailben küldenéd: info@bekesmatrix.hu - tárgynak adjátok meg a pályázat címét

FILMNÉL ÉS KÉPNÉL: Ha CDén vagy DVD kiírva adnátok be, akkor egy lemezen, zárt borítékban a KARDHAL NETCAFÉ -ban kell leadni a Békés Mátrix nevére.

A képsorokra olvasóink is szavazhatnak, a képeket Apáti Nagy Lajos éa Vámos Zoltán értékeli, több helyezést fogunk kiadni, nem feltétlenül az elsõ helyért megy a küzdelem, inkább indítónak szánjuk, hogy aztán legyen mirõl beszélgetni.

Az elsimert sorozatok alkotói szponzoraink ajándékait kapják majd!

Elõ a géppekkel és irány a belváros!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!