A Surman Box Club Kiskunfélegyházán!


2008.05.31.-én rendezték meg Kiskunfélegyházán az Utánpótlás Torna néven elnevezett ökölvívó gálát.

A rendezvényen 9 egyesület 56 versenyzõje lépett kötelek közé.
Nívós versenynapon a magyar csapatok mellett 2 szlovák csapat is képviseltette magát. A Surman Box Clubot Dezsõfi Krisztina a nõi szakág junior (15-16évesek) 42kg-os csoportjában és Boros Zsolt a férfi szakág junior korcsoportjában (15-16évesek) 54kg-os csoportban képviselte.

Krisztina a hódmezõvásárhelyi Varga Viviennel mérte össze tudását a rendezvény 9 párjában, amely a Kriszti gyõzelmével ért véget az elsõ menetben elért döntõfölényes gyõzelemmel. Kriszti már 1,5éve tanulja és gyakorolja az ökölvívás szépségeit a Surman Box Club edzésein, és az ökölvívásban ezév április 1-ével eszközölt új szabályoknak köszönhetõen, immár hivatalosan is ringbe léphetett, ami igen szépre sikeredett. Boros Zsolt viszont azzal a kiiskunfélegyházi Oláh Dáviddal mérte össze tudását, aki ellen egyhónappal ezelõtti pofonpartin igen szoros és rendkívül kemény mérkõzésen maradt alul. Most Zsolt nem hagyott kétséget a felõl, hogy a ringben ki az "Úr". Végig magabiztosan irányította a mérkõzést és több ízben is igen erõs ütéseket vitt be ellenfelének, akire egyszer számolnia is kellett a bírónak és a második menetben is csupán a gong szó mentette meg attól, hogy idõelõtt érjen véget a mérkõzés a számára.

- Versenyzõim egyébként egy igen kemény 5hetes felkészülésen vannak túl, mivel a következõ hétvégén (június 6-8) Egerben a Bornemissza G. nemzetközi emlékversenyen vesznek részt, amelyen az elõzetes értesülések alapján több mint 190 serdülõ és junior korú versenyzõ jelezte részvételi szándékát.
A rangos viadalon, Surman Box Clubot képviselõ versenyzõk neve és súlycsoportja:
Fodor Milán (junior korcsoport 50kg)
Boros Zsolt (junior korcsoport 54kg)
római József (junior korcsoport 80kg)


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!