A Békés DAC a szupermaratonon!


Tizenegyedik alkalommal veselkedett neki a népes mezõny a Békéscsaba-Arad- Békéscsaba kétnapos, csaknem kétszáz kilométeres szupermaratonnak.

Ki egyénileg futva, ki csapatban, ki kerékpárral, mások görkorival teljesítették a távot. A böngészõje lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.Szombaton reggel eldördült a rajtpisztoly és nekivágott a mezõny a Békéscsaba- Arad-Békéscsaba szupermaratoninak.

Mégpedig tizenegyedik alkalommal. A táv a már jól megszokott csaknem kétszáz kilométer, aminek egyik részét, 104 kilométert szombaton, a másikat, 93 kilométert vasárnap teljesítették a futók, a görkorisok és a kerékpárosok.

Mintegy háromszáz embernek adott feladatot a kétnapos esemény, amely a határokon is átnyúlik.

A Békési DAC hölgy váltója kitûnõen teljesített. Gyebnár Éva, Balogh Julianna és Viczián Hajnalka mind a két napon futott, míg Gabnainé Horváth Mónika és dr. Kotsis Éva egy – egy távot teljesített. A legrövidebb táv 20,1, a leghosszabb 31,3 kilométer volt.

2. Suha Mérik, Békési DAC (Viczián Hajnalka, Gyebnár Éva, Balogh Julianna, Gabnainé Horváth Mónika, dr. Kotsis Éva) 16:41:07


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!