Aradi gyõzelem! Békési SZSK!


Tegnap este a békési kosárlabda csapat Aradon járt.
Ismét összemérte erejét a West Petrom Arad junior csapata és a Békési SZSK. Most a mi csapatunkban is elsősorban a fiatalok szerepeltek, mert többen sérülés és iskolai elfoglaltságuk miatt nem tudtak jönni Aradra.

West Petrom Arad(junior) - Békés 52-79 (16-22,10-20,12-20,13-17)
Jv:Puf R.,Stana E.
20 néző
Békés:Nagy Á.(20),Madaras(12),Varga(9),Szalay(13),Beregi(5) Csere:Bodnár(2),Horváth(4)Babut(14) Edző:Balog Vilmos

Az első negyedben a hazai csapat kezdett jobban, a szűk teremben nem ment a játék. A negyed közepétől azonban letámadtuk egész pályán az aradi fiatalokat, és sikerült megzavarnunk őket.

Percekig nem tudták áthozni a labdát a félpályán, így átvettük a vezetést és néhány pontos előnnyel zártuk ezt a szakaszt.

A 2. negyedben pályára lépett a békési csapatban Dan Babut, aki a nyáron a gyomai edzőtáborban velünk együtt készült.Edzője kérte, hogy 10 percet játszon az egyébként Hódmezővásárhelyen NBIA-ban szereplő kosaras ezen az estén.

A félidőre magabiztos 16 pontos előnyt mutatott az eredményjelző. Meg is nyugodott csapatunk, talán túlzottan is, így a második félidő már nem hozott olyan lendületes játékot, mint az előző negyedek. Így is tovább nőtt az előnyünk, és könnyedén győztük le másodszor is az aradiakat.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kosárlabda