Megyei Rendõrségi Hírek - 2008.06.12 Csütörtök


Szabálytalan keékpárosok Gyulán és Csabán. Békési férfit fogtak Szeghalmon Schengeni körözéseel..

Gyulán a Széchenyi utcán közlekedõ kerékpáros nem biztosította az elsõbbséget a keresztezõdésben a védett úton, neki jobbról érkezõ személygépkocsinak és összeütköztek. A balesetben a gyermekkorú biciklis 8 napon belül gyógyuló könnyû sérülést szenvedett.

Békéscsabán a Tessedik és az Aradi utcák keresztezõdésében balra nagy ívben kanyarodó kerékpáros összeütközött a vele szemben közlekedõ és egyenesen továbbhaladni szándékozó személygépkocsival. A biciklis 8 napon belül gyógyuló könnyû sérülést szenvedett.

Egyéb események:

A Szeghalmi Rendõrkapitányság Schengeni azonosítószámos elfogatóparancs alapján õrizetbe vett egy békési férfit.

A Szarvasi Rendõrkapitányság a Kisvárdai Rendõrkapitányság elfogató parancsa alapján õrizetbe vett egy kisvárdai férfit.

A Körös Akció Osztály elfogott egy békésszentandrási férfit fegyveres rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Elfogása után a Nyíregyházi Rendõrkapitányságnak átadva.

Gyulán a Bajza u. lévõ társasház lépcsõházának kerékpártárolójából ismeretlen elkövetõ eltulajdonított egy kerékpárt. A tulajdonos kára 30.000 Ft.

70 db kb. 1.5 kg súlyú csirkét fojtott meg, illetve tépett darabokra egy kutya Kétegyházán, a Damjanich utcában.

Gyomaendrõdön, a Deák F. utcán az egyik lakóház garázsának ajtaját ismeretlen elkövetõ felfeszítette és az ott lévõ fagyasztóládából kb. 65.000 Ft értékben különféle fagyasztott húsokat tulajdonított el.

Szarvason a Kossuth utcán található üzlet raktárhelyiségét törte fel ismeretlen elkövetõ, majd különféle ruházati termékeket tulajdonított el. A bûncselekménnyel okozott kár kb. 300.000 Ft.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!