Megyei Rendõrségi Hírek - 2008.06.17 Kedd


Békési kerékpáros kocsival ütközött, hárman koccantak Orosházán, török kamionos visszafordítva....

Tegnap az esti órákban egy kétegyházi 22 éves férfi Békéscsaba lakott területén, versenykerékpárjával, a Körgát gyalogjárdáján kerekezett, amikor elütötte, az elõtte gyalogló 63 éves békéscsabai hölgyet. Az ütközés során az idõs hölgy nyolc napon belül gyógyuló könnyû sérüléseket, zúzódásokat szenvedett. Hétfõn Békésen egy férfi kerékpározott, amikor neki hajtott egy személygépkocsinak. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Hármas koccanás történt Orosházán hétfõn a délutáni órákban, amikor egy 27 éves kisteleki férfi Audi A4 gépkocsijával a Vásárhelyi úton közlekedett Hódmezõvásárhely irányában, azonban közlekedése során nem tartott megfelelõ követési távolságot és hátulról neki ütközött egy 34 éves orosházi hölgy által vezetett Opel Astrának. Az ütközés következtében az Opel nekicsapódott az elõtte forgalmi okból álló 35 éves orosházi hölgy által vezetett Audi A3-as gépkocsinak. A balesetben mind három kocsi megsérült, összesen fél millió forintos kár keletkezett.

A Gyulai közúti átkelõhelyen jelentkezett hétfõn az esti órákban hazánkba belépésre egy 60 éves török állampolgár kamionjával. A személy és a jármû ellenõrzésekor kiderült, hogy a férfit ellen a görög hatóságok beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, így a személy visszairányításra került Romániában.

A Mezõberényi rendõrõrs járõrei, ma hajnalban Mezõberényben igazoltattak egy fiatalembert, akit a Pest Megyei Bíróság Büntetés-Végrehajtási Csoportja körözését rendelte el, mivel a személy ez év májusában megszökött egy javítóintézetbõl.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!