Magyar zászló BÉKÉS felírattal Pekingben!


Megjelent: 2008 Augusztus 30. ( Szombat ) 16:00
Módosítva: 2021 Június 9. ( Szerda ) 16:02
Kemény mester, Szécsi és Kásás a Magyar BÉKÉSI zászlóval! A Békés Mátrix exkluzív felvételei egy régi olvasónktól!

Olvasónktól:

Peking egy gyönyörű város, az Olimpiai játékok tökéletesen voltak megszervezve.

Az épületek és a létesítmények gigantikusak és csodálatosan szépek voltak.Volt szerencsénk látni a kézi labdás lányokat a döntőbe jutásért és a bronzéremért játszani, a Kovács Kati, Janics Natasa páros aranyérem szerzését, a vízipólós fiúk döntőbe jutását és a döntőben az Amerikaiak ellen játszott döntő mérkőzést.

Hihetetlen élmény volt a több száz magyarral együtt szurkolni ezeknek a Magyar sportolóknak akik mindent megtettek azért, hogy érmet nyerjenek és a legjobbat nyújtsák.

Azt hiszem Mi szurkolók is kitettünk magunkért, mert nálunk összetartóbb és hangosabb szurkoló táborral én nem találkoztam Pekingben, ahol magyar versenyzők indultak és Magyar szurkolók voltak ott a Kínaiak is nekünk szurkoltak.

Talán a legnagyobb élmény a vízilabda döntő volt, ahol mi Magyarok a stadiont majdnem szétszedve biztattuk a fiúkat és amikor megnyertük az aranyat akkor meghatódva, libabőrösen, könnyekkel küszködve és nagyon büszkén álltunk a magyar himnuszt hallgatva. Felemelő érzés volt.

A mérkőzést követően a stadion előtt páran megvártuk a Bajnokokat és együtt ünnepeltünk velük, ekkor is előkerült a Magyar zászló Békés felírattal.

Fotók a Galériában!!!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!