A papírforma érvényesült Miskolcon.


Igazi rangadó várt a Békésre szombaton a Diósgyőr otthonában. A hazaiak egyértelműen a feljutást célozták meg. Ehhez minden esélyük megvan, hisz csak 1 ponttal voltak lemaradtva a tabellán éppen a csapatunk mögött.

A találkozó jól kezdődött számunkra, egészen a 15. percig döntetlenre álltunk a házigazdák ellen (7- 7). Ezután elvesztettük a ritmust, még Gávai időkérése sem tudta kizökkenteni a Miskolc együttesét. Különösen a rutinos Nyikes Csaba volt elemében, aki 12 találatot szerzett a találkozó során.

Sajnos a második játékrész során is érződött Zöldy és Lőrinczi hiánya, ami azt eredményezte, hogy csupán fellángolásaink voltak. A DKC végig nagyszerűen védekezett, és bebizonyították, hogy komolyan kell velük számolni a feljutásért folytatott harcban.

Most zsinórban három hazai mérkőzés vár ránk, ami lehetőséget ad számunkra, hogy újabb pontokat szerezzünk. Nem lesz könnyű feladat, hiszen a rendkívül jó formában lévő Dabas, a bajnokesélyes Nyíregyháza és a mindenkire veszélyes Törökszentmiklós látogat Békésre.

DKC- Miskolc- Erste Békési FKC 29- 24 (16- 11)

Miskolc, 400 néző V.: Dudás, Serfőző

A hazaiak legjobb dobói: Nyikes 12, Kincses 6 Edző: Kun Attila

Békés: Ardeleán- Molnár S. 5, Molnár I. 5, Molnár Z. 2, Polgár T. 1, Mohácsi 8, Szatmári. Cs.: Domokos (kapus), Laurinyecz 2, Habuczki 1, Oláh D., Keresztes, Bereczki Edző: Gávai Ferenc

Hétméteresek: 3/2, ill. 1/0

Kiállítások: 12 perc, ill. 10 perc


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!