Szombaton zárt kapuk mögött kénytelen játszani a Békés Fc!


A Megyei Labdarugó Szövetség a szurkolókat és a csapatot bünteti! Guti Imre, a BFC vezetőségének tagja felháborítónak tarja a döntést! A Békés Mátrix tíltakozási kampányt indít a döntés ellen: emailben tiltakozhatnak olvasóink is az info@bekesmatrix.hu címen - névvel, címmel!

A Békési FC ezúton értesíti kedves szurkolóit, sportbarátait, hogy a 2009.november 21-én a megyei I.osztályú labdarúgó bajnokság 16.fordulójában lejátszásra kerülő Békési FC - Körösladányi MSK mérkőzést nézők nélkül, zárt kapuk mögött kénytelen megrendezni!

Az előző fordulóban a Méhkerék labdarúgó csapatának vezetői és szurkolóinak rendbontása miatt a 88.percben 2 - 2-nél félbeszakadt Békési FC - Méhkeréki SE találkozó 3 pntját 3 - 0-ás gólkülönbséggel a Békés Megyei Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Méhkerék javára ítélte.

A Békési FC két soron következő hazai bajnoki mérkőzését zárt kapuk mögött köteles megrendezni, és saját költségére szövetségi ellenőrt kérni.
A Békési Futball Club ezzel a döntéssel nem ért egyet, miért a vétlen csapatot és szurkolóit sújtják, ezért az Egyesület megteszi a szükséges jogi lépéseket!

Guti Imre, a BFC vezetőségének tagja felháborítónak nevezi a döntést, mivel a békési szurkolókat bünteti, akik semmilyen szerepet nem játszottak a történtekben, ráadásul a csapatnak minden fillére szüksége van ebben a borzasztó gazdasági helyzetben

A Békés Mátrix Médiavállalkozás - mint a BFC új vezetésének és csapatának egyik támogatója - alaptalan és elhamarkodott, hibás döntésnek tartja a csapattal szemben hozott szankciót!

Éppen ezért email tiltakozó kampányt indítunk! Várjuk olvasóink leveleit névvel,.címmel, akár véleménnyel is 2009.11.23. reggel 7:00-ig, majd a kapott emailket egyben átadjuk a BFC vezetésének.

Ide írjatok: info@bekesmatrix.hu

Tárgynak adjátok meg: TILTAKOZOK!

Véleményt is szívesen fogadunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!