Taky meghódította Hollandiát!


Békés első számú könnyűzenei exportcikke nagy sikert aratott! 800 fős közönség, egy hatalmas koncert és 3 újabb külföldi meghívás Taky alias Takács Csabi és csapatának mérlege! A hollandiai magyar kultúratasé személyesen gratulált a fellépéshez!

Taky meghódította Hollandiát! Bár a kinti magyar kolónia alapítványának meghívására érkezett, mégis a helybéli magyar közönségen kívűl szép számmal vettek részt hollandok is a vasárnapi koncerten, a rotterdami Thalia Disco-ban.

Taky fellépése annyira jól sikerült, hogy helyben három újabb koncert meghívást kapott, így 2010 márciusában újból Hollandiába, Amszterdamba látogat, majd Kanadába repül, ahol a torontói magyarok várják, de Erdélybe is meghívást kapott, egy hét állomásos tournéra.

Taky a Mátrixnak elmondta, hogy nagyon forró hangulatú koncert kerekedett Rotterdamban, és azt a szeretet, amit ott kapott, egész életében nem fogja elfelejteni.

Eközben a békési Petneházi Stúdióban már két új dal vár rá, hogy végre felénekelje, a Súgd a Titkot és a Régóta Kerestelek című szerzeményeket, amelyeket a Mátrix olvasói hallhatnak majd először.

A tournéra a már jól bevált Electric Hangtechnika is elkísérte a zenekart, Pálfi Sándor tulajdonossal együtt, míg a képeket Pálfi Adrienn alternatív fotós készítette és bocsájtotta a Békés Mátrix rendelkezésére.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!