Mikulás Mindenhol!


Megjelent: 2009 December 4. ( Péntek ) 21:00
Módosítva: 2009 December 5. ( Szombat ) 10:35
Már csütörtök óta egymást érik a Mikulás ünnepségek Békésen, a legnagyobb szombaton reggel 10 órától kezdődik a városi sportcsarnokban.

Csütörtökön az óvodák kezdték a sort – ezekből a Teleky úti és a Baky úti ovi képeit már láthatjátok oldalunkon, de van olyan szervezet Békésen, min a békési KÉSZ, akik péntektől vasárnapig folyamatosan szervezik a gyerekeknek az ünnepségeket.

Amint azt Dr Pálmai Tamástól megtudtuk, a KÉSZ pénteken a FGYKI nevelőotthonában tartotta első Mikulás rendezvényét, ahol 70 gyereket láttak vendégül és vittek ajándékba egy bűvészműsort – évek óta visszatérően.

A legnagyobb Mikulás rendezvény azonban szombaton délelőtt 10 órakor lesz a sportcsarnokban, ahol a békési KÉSZ, a Megyei Önkormányzat és egy békési alapítvány összefogásával 500 halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket látnak vendégül, akik a Bibuczi gyermekműsorát nézhetik végig és ugyanekkor 500 mikulás csomagot osztanak szét a gyerekek között két Mikulás segítségével.

Dr Pálmai a Mátrixnak elmondta, a gyerekek névsorának összeállításánál a Családsegítő Központ segített, illetve a rendezvényt kiemelten támogatta Barkász Sándor, a Békés Drén KFT ügyvezető tulajdonosa is.

A szombat délelőtti eseményről és a bélfenyéri látogatásról is képekben beszámolunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!