BFKC - Vért izzadva megszerzett két pont!


Megjelent: 2009 December 9. ( Szerda ) 11:08
Módosítva: 2009 December 14. ( Hétfő ) 13:57
Kötelező volt győzni szombaton, tudva, hogy az újonc Törökszentmiklós érkezett hozzánk. Senki sem számított azért sima meccsre, hiszen a vendégek két gólerős játékossal (Pásztor István, Takács Péter) erősítették meg a keretüket - Molnár Gergely beszámolója a Békés Mátrixon!

Ennek szellemében zajlott az első játékrész, kemény védekezés jellemezte mindkét csapatot. A félidő végén a Törökszentmiklós akarta érvényesült, ezért ők vonulhattak nyugodtabban a szünetre (11- 13).

A második 30 perc elején feljavult a tamadójátékunk, ennek köszönhetően a félidő közepére átvettük a vezetést. A vendégek nem adták fel, Borda Balázs révén újra egyenlítettek, de az előnyt nem tudták megszerezni, hiszen Ardeleán bravúrosan védett, 3 hétméterest hárított a hajrában.

Egy küzdelmes, játékvezetői hibákkal tarkított mérkőzésen itthon maradt a két pont. A fiúk nem pihenhetnek, hiszen még két mérkőzés van hátra: szerdán a Nyíregyháza érkezik, szombaton pedig Orosházára látogatunk.

Erste Békési FKC- CLAAS Törökszentmiklósi KE 28- 25 (11- 13)

Békés, 450 néző V.: Árokszállási, Janáky

Békés: ARDELEÁN- Molnár S. 3, Zöldy 4, Molnár Z. 2, Polgár T., Mohácsi 4, Szatmári 3. Cs.: Domokos (kapus), Laurinyecz 1, NOLNÁR I. 6, Habuczki 2, Bessenyei 3 Edző: Gávai Ferenc

Az ellenfél legjobb dobói: Musits, Borda 6- 6 Edző: Kis Gergely

Hétméteresek: 2/2, ill. 9/6

Kiállítások: 10 perc, ill. 16 perc


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!