BFKC - Pont nélküli meccs


Pont nélkül utazott haza az ERSTE-Békési FKC mindkét csapata, ugyanis az ifjúsági és a felnõtt csapat is vereséggel zárta a bajnokság nyitó mérkõzését.

Ispánky Niki beszámolója:

Vereség az első bajnokin

Pont nélkül utazott haza az ERSTE-Békési FKC mindkét csapata, ugyanis az ifjúsági és a felnőtt csapat is vereséggel zárta a bajnokság nyitó mérkőzését.

Miután az ifi csapat 21-33-ra kikapott, a felnőtt csapat lépett pályára a Bujtosi csarnokban. Ugyan akadtak hibák, de mégis végig vezettünk az első félidőben. A jelenevők igazán izgalmas mérkőzésnek lehettek szemtanúi, hiszen mindkét csapat próbálta a legjobbat kihozni magából.

Fordulás után azonban fordult az állás: a nyírségi ellenfelünk hamar magához tért, és kiegyenlítettek. Sokáig felváltva estek a gólok, míg nem az utolsó percben döntetlennél a nyíregyháziak támadhattak – sikeresen. Volt még időnk az ellenfél kapuja felé törni, de egy szabálytalanság következtében a bírók megállították az időt, ami a kijelzőn tovább futott – igaz, ez jelen esetben két másodpercet jelentett. Időntúli szabaddobással egyenlíthettünk volna, ami azonban nem sikerült.

Nyíregyházi KSE – ERSTE-Békési FKC 28-27 (11-14)

Nyíregyháza, 300 néző. Vezette: Árokszállási, Janáky.

Békés: Domokos - Lukács Cs., Lőrinczi 7, Szatmári 4, Polgár T. 1, Molnár I. 14, Oláh D. 1

Cs.: Ardeleán, Kudlák (kapusok), Laurinyecz, Zöldy, Keresztes, Kopányi, Molnár J.

Edző: Gávai Ferenc.

Nyíregyháza legjobb dobói: Farkas R. 8, Mórucz 4.

Kiállítások: 14, ill. 16 perc.

Hétméteresek: 3/3, ill. 3/3.

Képünk a Békés Mátrix archív felvétele!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!