Izsó Gábor polgármester újévi köszöntője a Békés Mátrixon!


Tisztelt Látogató!Előttünk a 2010-es esztendő. Mit hoz vajon? Mit tartogat? – ezek a kérdések vetődnek fel mindannyiunkban. Számot vetünk és tervezünk.

Válsággal, gazdasági nehézségekkel teli esztendő áll mögöttünk, most pedig tervek, remények és további kemény küzdelmek várnak ránk. Visszatekintve a legfontosabbnak azt tartom, hogy Békés város 2009-ben élt a számára kínálkozó valamennyi lehetőséggel. Pályázati munkánk nyomán közel kétmilliárd forintnyi tőke érkezett a városba! Ezek valamennyiünk eredményei, melyre joggal lehet büszke minden békési ember.

Köszönettel tartozom ezért minden munkatársamnak, képviselőtársamnak és Békés lakosságának egyaránt. Az az út, amelyen immár 3 éve halad városunk, lassan meghozza gyümölcsét a békési családok számára is. A kerékpárutak, az iskola-felújítás, a közmunkaprogramok és a Békési Uszoda – hogy csak néhány példát említsek - azt mutatja: Békés felkészülten várja a recesszió végét. Merjünk remélni, bízni önmagunkban és egymásban úgy, ahogyan tettük azt 2009-ben.

Az előttünk álló év komoly döntéseket vár mindenkitől,s ha mindannyian úgy akarjuk,talán nagy változásokat hoz majd mindannyiunk életébe. Ehhez kívánok sikerekben gazdag új esztendőt, jó erőt és egészséget minden békési polgártársamnak.


Izsó Gábor

polgármester


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!