Pofonpartin a Surman Box Club


Pofonpartin a Surman Box Club! Kiskiunfélegyházáról küldte tudósítását Surman Zoli, a Club vezetõje.

2008. szeptember. 27.-én rendezték Kiskunfélegyházán a soron következő pofonpartit. a nívós találkozón 9 egyesület 134 öklözője lépett kötelek közé. A Surman Box Clubbot Dezsőfi Krisztina a női korcsoport 46kg-os súlycsoportjában, Boros Zsolt a junior korcsoport 54kg-os súlycsoportjában és Római József a junior korcsoport 75kg-os súlycsoportjában lépett a kötelek közé.

Krisztina a vecsési Nyéki Lilivel mérte össze tudását. A mérkőzés végig igen szoros volt. Az alacsonyabb vecsési lány igen nagy intenzitással indított támadásokat Kriszti felé, amelyet a mi lányunk sajnálatosan nem tudott megfelelő képen hárítani így a végén a vecsési lány kezét emelték a magasba, mivel 2:1 arányú pontozásos győzelmet aratott.

A nap 25 párjában szólították szorítóba Boros Zsoltot. Ellenfele a szegedi származású Deák György volt, aki a tavalyi évben súlycsoportja országos bajnoka volt. Zsolt kitűnő formáról tett tanúbizonyságot, hiszen a kemény ökölcsatából rendre győztesen került ki. Végig taktikusan és határozottan irányította a mérkőzést és a végén egyhangú 3:0-ás arányú pontozással hirdették ki győzelmét.

Egyesületünk utolsó versenyzője ezen a rendezvényen Római József volt.. Őt a helyiek üdvöskéje Stkizinger Viktor várta a szorítóban. Józsi már az első ütésváltásnál éreztette ellenfelével, hogy "ki az Úr a háznál" és hatalmas ütőerejének köszönhetően többször megrendítette ütésével ellenfelét. Ennek köszönhetően a második menet elején, már a Józsi által bevitt nagyerejű ütéseket azonnal követte az ellenfél edzőjének törölközője és így Józsi győzelmét hirdethették ki.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


romai józsef