Békési vállalkozók! Indul a városi pályázat!


Pályázati lehetõség békési vállalkozásoknak!
Békés Város Önkormányzata pályázatot hirdet a 2008. évi költségvetésében elkülönített Vállalkozói Alap terhére, Békés Város közigazgatási területén megvalósuló beruházások támogatására, amelyeknek bizonyított a munkahely teremtõ és/vagy megtartó hatása. A pályázat keretében rendelkezésre álló összeg összesen 9,7 millió forint.
A pályázat keretében az Önkormányzat kamatmentes kölcsönt nyújt azon egyéni vállalkozók, õstermelõk illetve gazdasági társaságok részére, amelyek vállalják, hogy a megvalósított beruházás eredményeként szervezetükön belül új álláshelyet hoznak létre, de legalább az alkalmazottak állománya nem csökken.

Beadás módja és határideje:
Pályázni a kitöltött pályázati adatlap és a kötelezõen csatolandó mellékletek beadásával lehet.
A pályázatot Békés Város Polgármesterének címezve (5630 Békés, Petõfi u. 2.) kell benyújtani személyesen vagy postai úton úgy, hogy az legkésõbb 2008. október 31-ig beérkezzen. A borítékon kérjük jól láthatóan feltüntetni: „Vállalkozói Alap Pályázat”

A részletes pályázati felhívás, a pályázati adatlap és a szükséges nyilatkozatok az alábbi linkre kattintva tölthetõk le.

http://www.bekesvaros.hu/dokumentumtar/hirdetotabla/palyazatok/vallalkozoi_alap_20081031.pdf

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!