Évadzáró ebéd a Mozgáskorlátozottaknál!


Évadzáró ebédet tartott a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesülete Békési Helyi Csoportja Mezõberényben!

Beszámoló a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesülete Békési Helyi Csoportjának évadzáró vacsorájáról


A Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesülete Békési Helyi Csoportja tartotta évadzáró vacsoráját 2008. október 4-én a mezõberényi Tó-part étteremben, 200 fõvel.

Az ilyen jellegû vacsorákon részt vesznek más településekrõl érkezõ helyi csoportok is és azok a személyek, akik egész évben támogatást nyújtanak az egyesületnek, hogy a programjaikat hatékonyan és sikeresen tudják lebonyolítani, valamint fogadóóráikat megfelelõ körülmények között tudják megtartani.

A következõ vendégek tették tiszteletüket a vacsorán: Czeglédiné Kovács Ágnes a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének elnökasszonya, Erdõs Norbert térségi országgyûlési képviselõ, Békés város alpolgármestere, Dr. Heinerné Dr. Kecskés Aranka Békés város jegyzõje, Palatinus Pál a Karacs Teréz Általános Iskola Tagintézmény vezetõje, Balázs Imre a Békés Város Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének elnöke.

A vacsora alkalmával partnerségi kapcsolatok alakulnak ki kötetlen beszélgetés keretén belül. Czeglédiné Kovács Ágnes tájékoztatást adott az aktuális dolgokról, valamint Erdõs Norbert köszöntötte a megjelenteket és fölajánlotta a segítségét részükre, bármilyen ügyben.

A finom, ízletes és bõséges vacsora után a nagyon jó, családias hangulat segített abban, hogy az emberek elfelejtkezzenek betegségeikrõl és napi problémáikról, így mindenki kikapcsolódhatott és jól érezhette magát.

A vezetõség azért is rendez ilyen típusú vacsorákat, mert a mozgáskorlátozott emberek csak ritkán tudnak kikapcsolódni, mivel a legtöbb szórakozó helyen a szükséges feltételek nem biztosítottak számukra, valamint sajnos az emberek egy része nem viselkedik toleránsan velük szemben, ezért kisebbségi érzésekkel is meg kell küzdeniük önmagukban egy más által szervezett rendezvényen.


Békés, 2008. október 6.


Laukó András
Békési Helyi Csoport

vezetõ
Szûcs Gáborné
Békési Helyi Csoport

kultúrfelelõs


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!