BFKC - Szegeden maradt a két pont


Nagy küzdelemben maradt alul az ERSTE-Békési FKC csapata a tegnapi mérkõzésen, így a szegediek megszerezték idei két pontjukat.

Szegeden maradt a két pont

Nagy küzdelemben maradt alul az ERSTE-Békési FKC csapata a tegnapi mérkőzésen, így a szegediek megszerezték idei két pontjukat.

Ez a mérkőzés is nehezen indult. Már a derbi elején figyelmeztetni kellett Gávai Ferencet, hogy halkabban nyilvánítsa ki véleményét. Csapatunk sok hibával tarkítva játszott, félidőre 18-16-os eredménnyel vonulhattak az öltözőbe a fiúk.

Fordulás után sikerült felzárkózni, és óriási küzdelemben fej-fej mellett haladt a két csapat. A meccs végén alkalmunk volt egyenlíteni, azonban a sikertelen támadási kísérletet következtében 31-30-as vereséget szenvedtünk.

Nem játszott csapatunkban Molnár István, aki a Kiskőrös elleni mérkőzésen sérült meg. Pistit kedden műtötték keresztszalag-szakadással.

Tisza Volán II-Dorozsma – ERSTE-Békési FKC 31 – 30 (18-16)

Szeged, 150 néző. Vezette Bacs, Bán.

Szeged legjobb dobói: Savanya 7, Országh 4, Papp 4 (3), Gyuris 4

Edző: Bartók Csaba

Békés: Domokos, Ardeleán (kapusok), Laurinyecz, Molnár J., Simon 6, Kovács, Szatmári 4 (1), Lőrinczi 3, Mison 2, Kopányi, Oláh 10 (4), Keresztes, Lukács, Polgár 5 (1).

Edző: Gávai Ferenc

Kétpercesek: 20 ill. 10 perc.

Hétméteresek: 8/5 ill. 5/4.

Kedden Gávai Ferenc, csütörtökön pedig a mérkőzés legjobbjának értékelését olvashatják.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kézilabda szeged