Átalakult a Békés Tv Képújságja


Átalakult a 4 800 háztartásban fogható Békés Tv Képújságja, amely ezután óriási színes képekkel, mozgó hirdetésekkel és kedvezõ apróhirdetésekkel áll rendelkezésére mindenkinek!

Nagy méretû színes képekkel, mozgó animációkkal és nagyon kedvezõ áru apróhirdetéssel mûködik hétfõ óta a Békés Tv Képújságja!

A városban mindkét kábelszolgáltató (T csoport és a Rábai Kábel ) programjában, közel 4 800 háztartásban elérhetõ a városi tv csatorna, amelynek Képújsága most teljesen átalakult.

A kifejezetten csak lakossági apróhirdetés most csak bruttó 100Ft/szó/ amely egy teljes hónapra szól + 500Ft gyártási költséggel 960 X 600 pixel méretben jelenik meg.

További bruttó 1000Ft -ért fényképet is elhelyezünk az apróhirdetésben. A fényképet vagy CD-én, DVD-én vagy papírképként fogadjuk, de lehetõség van az utólagos beküldésre is emailben - ekkor azoban jelezni kell elõre, a hirdetés leadásánál, hogy lesz beküldve egy fénykép és hogy meddig.

A Békés Tv-re leadott fizetõs apróhirdetések automatikusan és ingynesen megjelennek a Békés Mátrix apróhirdetései között is egy hónap idõtartamra.

Részletek hirdetési pontunkban, az EZ + AZ -ban!

A hirdetési képek az átalakítással közel 2,2 -szer nagyobbra nõttek és hamarosan további újításokkal is szolgálhatunk!

Apróhirdetéssel, hirdetéssel és a Békés Tv-vel kapcsolatosan bõvebb információ: 06 20 9 351 683 vagy info@bekesmatrix.hu


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!