Bezár a Sarokház!


Gál László és csapata október 31-én fõz utoljára a Sarokházban, majd november 3-tól új helyrõl látja el összes ügyfelét napi menüvel A részletekrõl Gál László elõször a Mátrixnak nyilatkozott!

Bezár a Sarokház!

7 évi kemény munka után Gál László és csapata bezárja a Sarokházat és új helyen folytatja tovább a főzést, a bezárást a menüs ügyfelek nem fogják észrevenni, november 3-án hétfőtől délben ugyanúgy érkezik mindenkihez az ebéd! Sőtt!

Békés Mátrix - Miért zárjátok be az éttermet és hogyan tovább?

Gál László - Egyik szemünk sír, a másik meg nevet. 7 év kemény munka után egyszerűen kinőttük a régi épületet, amelyet eddig béreltünk és az elmúlt időszakban tömegesen voltunk kénytelenek visszautasítani nagy, 50 fő feletti családi rendezvényeket. Lépnünk kellett!

BM - Hol folytatjátok és mit fognak ebből megérezni az eddigi ügyfelek.

G.L. - Tarhoson, a nevelőintézet teljesen felújított, HACCP kompatibilis, 600 adagos konyháján, amely az intézet Békésre költözése miatt most nem működik, de mi kibérletük és egy hete lázas munka folyik, hogy november 3-án már innen szállíthassuk ki az ételt ügyfeleinknek.

Ebből is láthatod, nem lesz technikai szünet sem leállás, ügyfeleink hétfőtől ugyanúgy megkapják az ebédeket, mint ahogy eddig is.

BM - Mivel jobb az új hely, milyen változások lesznek?

G.L - Először is ott helyben, gyönyörű környezetben és egy felújított épületben, egyidőben egy nagyobb, 150 fős és egy kisebb 50 fős rendezvényt is kényelmesen ki tudnk szolgálni, de nem leszünk megfogva akkor sem, ha ezzel párhuzamosan két külső helyszínen kell még további 200 főre főzni, hiszen óriási a konyha és a kapacitás.

A nevünk is megváltozik: Kastély Konyha és Étterem - Tarhos lesz a nevünk ezentúl! Amelyet a Békés Gastro KFT üzemeltet a továbbiakban is.

Innentől kezdve boldogan vállaljuk lakodalmak, bálak, osztálytalálkozók, egyszerre több ballagási ebéd vendéglátást is.

Ami a menüt illeti, november közepétől több újdonságot is bevezetünk, de erről majd később szeretnénk beszámolni.

BM - Sok sikert és vendéget kívánunk!

G.L. - Köszönjük és szívesen látjuk menüs ügyfeleinket és minden rendezvényt!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!