Újévi állófogadás volt a Városházán!


Megjelent: 2010 Január 16. ( Szombat ) 10:08
Módosítva: 2010 Január 16. ( Szombat ) 17:12
Békés legjelentősebb vállalkozóit, intézményvezetőket és a médiumokat hívták meg a péntek esti évindító estre: Izsó Gábor: a megszorítások miatt mintha háború idején kellene költségvetést készíteni a városnak.

Zsufolásig megtelt a békési Városháza nagyterme péntek este, ahol a város vezetése hagyományos éveleji állofogadását tartotta Békés legnagyobb adófizetőinek, vállalkozóinak.

Izsó Gábor polgármester beszédében kiemelte: az MSZP vezetésű kormány megsszorításai miatt 172 millió forintot vettek el 2010-re Békés lakóitól, hatalmas küzdelem árán készül majd el a költségvetés, amely olyan, mintha háború ideje alatt kellene készíteni.

A polgármester kiemelte, hogy ebben az ínséges időben is azért 2009 közel 50 új munkahelyet hozott a városnak és több infrastruktúrális fejlesztés is elkészült, vagy folyamatban van, mint pl a Dr Hepp iskola felújítása, az uszoda, a buszmegállók, a kerékpárút, vagy az oncsai szennyvízberuházás, de folyamatban van az inkubátorház építése, februárban indul a fürdőnél tervezett gyógyászati centrum kivitelezése és megépülhet az új bölcsöde is a Fábián utcában.

Erdős Norbert országgyűlési képviselő - alpolgármester pohárköszöntőjében az egybegyűlt vállalkozók figyelmébe ajánlotta az iparűzési adó 2009-es csökkentését és változatlan mértékét, továbbá arra kérte őket, ha tehetik, adjanak minél több békési számára munkát, bízva abban, hogy a gazdasági klíma változásával ismét fellendülés kezdődhet.

KÉPEINK AZ ÁLLÓFOGADÁSRÓL


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!