Óriási siker lett a békési Wass Albert dráma bemutatója!


Megjelent: 2010 Január 22. ( Péntek ) 10:56
Módosítva: 2010 Január 25. ( Hétfő ) 08:36
Több mint 500 fő látta a darabot, pótszékekkel is alíg győzték a szervezők. A szünetben megkoszorúzták Wass Albert mellszobrát a Kulturális Központ előterében. Koszecz Sándor értékelt + képeink.

Közel 500 -an látták tegnap a Békési Kulturálsi Központ újabb szinielőadását, Wass Albert A funtineli boszorkány című drámáját a Főnix Színházi Műhely mutatta be Békésen.

A darab szünetében a békési KÉSZ, a Városvédő és Szépítő Egyesület, a Német Kisebbségi Önkormányzat és a Békés Művészetéért Alapítvány illetve a Kulturális Központ igazgatója közösen helyezett el koszorút Wass Albert mellszobránál.

Telefonon értük el Koszecz Sándort, a ház igazgatóját, aki elmondta, hogy a nagy érdeklődés minden bizonnyal Wass Albert munkásságának is szólt, és nagy öröm számukra, hogy nem csak vígjátékokra, de drámára is ekkora igény mutatkozik.

Az igazgató azt is elmondta, hogy következő színházi előadásukra, Straub Dezső rendezésében és főszereplésével bemutandó Elvámolt Nászéjszaka című vígjátékra már közel 80%-ban elkeltek a jegyek

Képeink az előadásról!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!