Elkapták a békési falbontós betörõt!


Kibontotta a falat, hogy hozzáférjen a nyerõautomatához! Részletesen:

A Békési Rendõrkapitányság lopás bûntett megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vett egy helyi férfit, aki november 23-án éjjel kibontotta egy Táncsics utcai italbolt falát és egy nyerõgépbõl 80.000 Ft készpénzt tulajdonított el. A rongálással további 50.000 Ft kárt okozott.

(Képünk illusztráció)

Visszairányították Románia területére a Gyula Közúti Határátkelõhelyen azt a török állampolgárt, akivel szemben a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatóság rendelt el beutazási és tartózkodási tilalmat. A férfi nem fizette meg a

részére kiszabott helyszíni bírságot.

Békéscsabán a Szabolcs utcán parkolt az a tehergépkocsi, melynek tanksapkáját ismeretlen elkövetõ lefeszítette és 100 liter gázolajat tulajdonított el. A bûncselekménnyel okozott kár 25.000 Ft.

Gyula külterületén lévõ tanya ablakát ismeretlen elkövetõ betörte, majd az épületbõl egy házi vízellátót, köszörût, késeket, lószerszámokat, szivattyút, 50 kg kolbászt, 60 kg füstölt szalonnát és 2 db disznósajtot tulajdonított el. A bûncselekménnyel okozott kár 200.000 Ft.

2 db kb. 60 kg-os birkát tulajdonított el ismeretlen elkövetõ Szarvason a Béke utca egyik családi házának hátsó udvaráról. A tulajdonos kára kb. 70.000 Ft.

Csabacsûdön egy családi ház udvaráról 8 db 25 literes kannát tulajdonított el ismeretlen elkövetõ. A kannákban gázolaj volt. A bûncselekménnyel okozott kár 60.000 Ft.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!