Betörtek a Táncsics utcai büfébe!


Az anyagi kár 100 000 forint

Közlekedési balesetek:

Békéscsabán a Franklin utca és a Sziklai Sándor utca keresztezõdésénél egy személygépkocsi ütközött össze tehergépkocsival. A személyautó vezetõje a Szerdahelyi út felõl érkezett a keresztezõdéshez és egyenesen szándékozott továbbhaladni a Franklin utcán, de az elsõbbségadás kötelezõ jelzõtábla utasítása ellenére nem adta meg az elsõbbséget a Kolozsvári utca felõl neki balról szabályosan érkezõ teherautónak és összeütköztek. A személyautó vezetõje és egy utasa 8 napon belül gyógyuló könnyû sérüléseket szenvedett.

Egyéb események:

Békéscsabán a Lencsési úton lévõ Kollégium kazánházának bejárati ajtaját ismeretlen elkövetõ betörte és 3 db. benzinmotoros fûkaszát tulajdonított el. A bûncselekménnyel okozott kár 500.000 Ft.

Békésen a Táncsics utcán lévõ büfébõl ismeretlen elkövetõ kb. 85.000 Ft értékben dohányárút, kb. 10.000 Ft értékben parfümöt és kb. 10.000 Ft értékben csokoládét tulajdonított el.

Orosházán a Kossuth utcában ismeretlen elkövetõ egy személygépkocsi jobb elsõ ajtaját felfeszítette és eltulajdonított belõle egy nõi kézitáskát a benne lévõ pénztárcával, 1.000 Ft. készpénzzel és személyes iratokkal együtt. A lopással okozott kár 5.000 Ft. A rongálással okozott kár 40.000 Ft.

Gyomaendrõdön a Tóth Árpád utcában ismeretlen elkövetõ egy melléképületbe jutott be úgy hogy az ajtaján lévõ lakatot levágta és eltulajdonított onnan 1 db. benzinmotoros láncfûrészt, 1 db. 25 méteres hosszabbítót, 1 db. fúrógépet, 1 db. sarokcsiszolót és 1 db. dekopír fûrészt. A lopással okozott kár 60.000 Ft. A rongálással okozott kár 1.000 Ft.

Nyomozás indult ismeretlen tettes ellen, aki Szarvas belterületén a 44. számú fõúton Békéscsaba felé közlekedett és a vasúti átjárót nem kellõ körültekintéssel közelítette meg, majd a mozgásban lévõ vasúi félsorompó csapórúdjának nekiütközött, amely letört. A bevezetett rendõri intézkedések során megállapítást nyert, hogy egy kardosi lakos az általa vezetett személygépkocsival követte el a cselekményt.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!