Küldj nekünk hírt! Online hírküldő indul a Mátrixon!


Mivel olvasóink eddig is sok érdekes és értékes hírre hívták fel figyelmünket, most egyszerűsítjük a dolgot - közvetlen üzenetküldőt indítottunk oldalunkon!

Megpofozott védőnő, kényszer létszámleépítés a Szent Lázár Alapítványnál - csak kettő azon hírek közül, melyet olvasóink dobtak fel, mint témát

Megpofozott védőnő, horogkereszt a kocsma oldalán, dulakodás a békési focimeccsen, kényszer létszámleépítés a Szent Lázár Alapítványnál - csak pár azon hírek közül, melyet olvasóink dobtak fel oldalunk fórumán és végül olyan hír lett belőle, amely nem csak, hogy a Mátrixot, de egyes esetekben az országos médiumokat is megjárta!

Szeretnénk bátorítani olvasóinkat hasonló anyagok és témák felvetésére a jövőben is, ezért beindítjuk online üzenetküldő rendszerünket, amely segítségével még emailt sem kell írni, elég a panelt kitölteni – a témának, az adott hírnek utánajárunk, hivatalos helyről is megérdeklődjük – ha kellően izgalmas.

Természetesen pletykákkal, „azt beszélik a piacon” típusú locsogással hírként nem foglalkozhatunk, de mindennek megkeressük az alapját – és ahogy a panelen is olvasható – mint az idegenlégióban – nem firtatjuk, honnan és kitől jött.

Sőt, megkérdezünk illetékesektől bármit – lásd bermuda vs fecske – és a választ hírként fogjuk közölni.

Minden békési információt köszönettel veszünk!

Hirbeküldés Itt!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!