Segítsünk Süvinek


BMX-es tehetségeket keres egy szponzor cég, a Békési Süveges László közönségszavazatok alapján már vezeti a versenyt! A fődíj - egy éves szerződés és részvétel az összes magyarországi és európai versenyen BÉKÉS színeiben! SEGTÍTSÜNK NEKI!

Hozzátok fordulunk Mátrix olvasók! Van egy roppant szerény, nagyon tehetséges 18 éves békési srác, Süveges László, aki, a BMX kerékpár sportágban már eddig is szép eredményeket ért el és most kapott egy lehetőséget.

Az egyik sportcég szponzor kereső akciójában az országból bárki jelenkezhetett bmx-es tudásával, képekkel és videóval a versenyre, amely első szakaszában a közönség szavazatok és a szakami zsűri választása alapján 10 tehetséges BMX-es kerülhet versenybe az 1 éves szponzori szerződésért, amely keretében felszerelést, ruházatot, alkatrészeket kap a nyertes, de megjelenik az ország és Európa összes hivatalos BMX sport rendezvényén is.

A békési Süveges László jelenleg vezeti a szavazást, technikai tudása valóban lenyűgöző - de további szavazatokra is szükség lenne,

SEGÍTSÜNK EGYÜTT SÜVINEK, HOGY BÉKÉSI RÉSZTVEVŐJE IS LEHESSEN AZ ORSZÁGOS ÉS EURÓPAI VERSENYEKNEK!

KÉRJÜK, HOGY SZAVAZZ RÁ az alábbi módon

1. Katt ide http://prowanted.hu/hirek/

2. A lap jobb oldalán a JELENTKEZZ listában keresd meg SÜVEGES LÁSZLÓ nevét

3. Betöltődik Süveges László kezdőoldala - közvetlenűl a kép alatt kattints a TOVÁBB gombra!

4. Ekkor betöltődik Süveges László teljes oldala, rajta képek, videók és a neve mellett a csillagok - itt mind két kategóriában kattints a maximumra!

5. Ha van kedved, a lap alján hagyj üzenetet Süvinek!

(Szavazni 1 IP címről egy nap csak egyszer lehet, ezért sajnos közvetlen linket nem tudunk adni a szavazáshoz)

Mindez csak 1 percet vesz igénybe, azonban ezzel a kis kattintásokkal egy nagy álmot válthatunk együtt valóra, Süvi megkapja az őt már régen megillető lehetőséget és Békés egy újabb sportágban lehet országosan vagy európai szinten is elismert!

HAJRÁ SÜVI!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!