Fényképezd le a bulidat szilveszterkor és nyerj!


Fényképezd le, hogyan köszöntöd a szilvesztert barátaiddal és küldd el nekünk! A beküldõk között ajándékokat sorsolunk ki! Bõvebben:

Bár a Békés Mátrix sok helyen ott lesz Szilveszterkor, hogy megmutathassuk, hogyan ünnepli Békés az új év eljövetelét, de számítunk rátok,olvasókra is, hogy bekülditek nekünk szilveszteri bulifotóitokat!

Tehát ha van egy digitális géped, beszéld meg barátaiddal és készíts fotókat a szilveszteri buliról vagy a város szilveszteri hangulatáról!

Január 7-ig juttasd el számunkra vagy emailben 640 X 480 -as méretre kicsinyítve, vagy személyesen, úgy, hogy egyszerûen vidd be a Kardhal NetCaféba magát a fényképezõgépet, vagy írd ki egy CD-re, DVD-re és add le a boltban a nevünkre!

Minimum 20 képet kérünk, de küldhetsz akár 100db -ot is

Mellékelj egy rövid leírást a buli helyszínérõl, hogy ki volt a házigazda, esetleg hogy kik voltak jelen, milyen zenére buliztatok stb. Add meg neved, címed és teéefonszámod is!

RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK - KÉRJÜK OLVASD EL, MERT RÉSZVÉTELEDDEL EZEKET AUTOMATIKUSAN ELFOGADOTTNAK TEKINTJÜK!

Ha készítesz képeket, mielõtt leadod nekünk, egyeztesd le barátaiddal, mely képek kerülhetnek és mely képek nem kerülhetnek nyilvánosságra, ez a te felelõsséged és mint játék résztvevõjének ezt a nevezéseddel együtt elfogadod, mint szabályt.

A Békés Mátrix Médiavállalkozás fenntartja magának a jogot, hogy egyes képeket vagy akár sorozatokat ennek ellenére sem jelentet meg.

Információ: 06 20 9 351 683

Email: info@bekesmatrix.hu

Hajrá! Várjuk a fotókat!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!