BFKC - Hajdúböszörmény


Szombaton a Hajdúságba látogatott csapatunk a 14. forduló keretén belül. A tavasz első tétmeccsén hiányzott a keretből a sérült Zöldy Tamás és a kimaradók: Keresztes György, Lőrinczi Pál. Jól kezdtük a mérkőzést, 2-3 góllal a hazaiak előtt jártunk.

A 20. perc környékén kissé megtorpant csapatunk, különösen támadásban akadtak problémák, ennek eredményeként döntetlent mutatott az eredményjelző (13- 13) a félidő végén.

A második játékrész eleje ott kezdődött, ahol az első befejeződött: támadásban dekoncentrálak voltunk, védekezésben pedig Lókodi Gergő elleni védekezés okozott problémát. Lókodi egyébként az NB 1- es Debrecen játékosa is, aki pénteken még a Mezőkövesd ellen szórt 8 gólt.

A hajrába érve 24- 23- ra vezettek a hazaiak, de két nagyszerű akciót sikerült abszolválnunk, ezzel mi szereztük meg a 2 pontot. Csapatunkból Domokos védéseit és Mohácsi góljait dicsérhetjük.

20- án a Kalocsát fogadjuk. Ez a találkozó nagyszerű alkalom lesz arra, hogy pontosítsunk a támadójátékunkon.

Hajdúböszörményi KSE- Erste Békési FKC 24- 25 (13- 13)

Hajdúböszörmény, 120 néző V.: Dohány, Varga Zs.
A hazaiak legjobb dobói: Lókodi 9, Torzsa 6 Edző: Varga Zsolt
Békés: DOMOKOS- Molnár S. 3, Pánczél 5, Molnár Z. 3, Polgár T., MOHÁCSI 12, Szatmári. Cs.: Ardeleán (kapus), Laurinyecz, Molnár I. 1, Bereczki, Bessenyei, Habuczki 1. Edző: Gávai Ferenc

Hétméteresek: 6/6, ill. 4/3

KIállítások: 16 perc, ill. 14 perc


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!